Guide: VPN til at se Netflix-indhold fra USA

Du kender det godt. Du er træt, og det eneste, du egentlig har lyst til, er at slappe af med en god gang Netflix. Men der er intet, der er værd at se. Kan det virkelig passe, at udvalget er så ringe? Nej. Det kan det faktisk ikke. Men det er kun, fordi du ikke har adgang til alt det bedste indhold fra det amerikanske Netflix i USA.

Top 3 VPN Netflix //

Guide: VPN til at se Netflix-indhold fra USA 1

NordVPN
Få sikker og privat adgang til internettet
  • 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage
dkk20
/mnd
Guide: VPN til at se Netflix-indhold fra USA 2

Surfshark
Gratis VPN-prøveversion der virker til alle enheder
  • 980+ servere i 190+ landeplaceringer
dkk19
/mnd
Guide: VPN til at se Netflix-indhold fra USA 3

ExpressVPN
Oplev en af de hurtigste VPN-serviecs
  • Super kundeservice og god til Netflix
dkk56
/mnd

Hvordan får du så adgang til dette? Med en VPN-service. Med den rette VPN til Netflix kan du nemt og hurtigt få adgang til at se alt det bedste indhold fra amerikansk Netflix. Vi har fundet den bedste VPN til Netflix USA, så du fremover altid vil have mulighed for at se alle de nyeste og bedste serier og film.

Hvorfor har man brug for VPN til at se amerikansk Netflix?

Guide: VPN til at se Netflix-indhold fra USA

Netflix bruger din computers, telefons eller tablets unikke IP-adresse til at bestemme, hvor du befinder dig. Baseret på din givne placering bliver det hos Netflix afgjort, hvilke programmer og film du har lov til at se. Derudover bruger Netflix software, der sammenligner din givne IP-adresse med data fra diverse databaser, der skal afgøre, om din IP er forbundet til en kendt VPN-server. Bliver din IP-adresse genkendt her, så vil du – selvom du bruger VPN – ikke være i stand til at få adgang til amerikansk Netflix.

Så det er altså ikke alle VPN-løsninger, der er i stand til at give dig adgang til at se amerikansk Netflix. Det er kun de bedste VPN-løsninger til Netflix, der er i stand til dette. Så selvom du til dagligt bruger en VPN, så er den måske ikke god nok til at give dig adgang til Netflix i USA og alle de spændende amerikanske film og serier.

Netflix i USA har været nødsaget til at skærpe deres forsvar imod VPN-løsninger pga. pres fra f.eks. filmindustrien, der forlanger, at Netflix USA overholder en meget streng distributionsaftale. Mange filmstudier og TV-stationer var ikke tilfredse med, at vi f.eks. i Danmark kunne se deres produktioner på amerikanske vilkår. Dette er altså grunden til, at du ikke kan se meget af det amerikanske Netflix-indhold i Danmark. Og dette er også grunden til, hvorfor det er blevet svært for mange VPN-løsninger at klare de amerikanske foranstaltninger.

Men tag det blot roligt. Der er håb endnu. Amerikansk Netflix er stadig inden for rækkevidde. Du har blot brug for en bedre VPN. Og vi har fundet den bedste VPN til Netflix.

Hvad skal en VPN til at se amerikansk Netflix kunne?

Hvad skal en VPN til at se amerikansk Netflix kunne

Det kan siges ganske kort: En VPN til at se amerikansk Netflix med skal kunne omgå de VPN-modforanstaltninger, som Netflix i USA har indført. Mere udførligt betyder det, at en given VPN skal kunne give dig adgang til en amerikansk server, der ikke allerede er i databasen over uautoriserede amerikanske servere hos Netflix. Det lyder ganske lige til, men tro os, at det er mere besværligt, end det lyder.

Ovennævnte er som udgangspunkt det eneste, som en VPN skal kunne for at give dig adgang til amerikansk Netflix. Men evnen til at omgå diverse blokeringer er kun en ting. Hastigheden og båndbredden skal også kunne klare at streame film og serier i en ordentlig kvalitet. Det hjælper jo ikke noget at få adgang til det amerikanske Netflix-indhold, hvis man efterfølgende skal spilde sin tid på at vente på, at streamet buffer. Og så skal VPN-løsningen gerne kunne give dig flere adgangspunkter på samme tid, så I er flere, der kan bruge VPN-løsningen på samme tid.

Og sidst, men ikke mindst, så skal sikkerheden være i orden! Den bedste VPN Netflix skal også være den mest sikre. Og solide sikkerhedsfunktioner som beskyttelse af dine data, kryptering efter en militærstandard, automatisk kill-switch og en meget streng og effektiv no-log politik skal være essentielle elementer af sikkerheden hos den bedste VPN Netflix.

Hvad er så den bedste VPN til Netflix?

NordVPN. NordVPN er den bedste VPN til Netflix, og løsningen leverer en imponerende service og kombinerer den bedste sikkerhed med solid båndbredde og høje streaming- og overførselshastigheder. Og så er det den bedste VPN til at håndtere Netflixs blokeringer.

Udvalget af servere er i skrivende stund på over 5.000, der er fordelt på over 60 lande. Et imponerende antal, der også sikrer, at du kan se Netflix fra andre steder end USA. Det unikke SmartPlay-system lader dig nemlig her ubesværet skifte mellem de forskellige Netflix-kataloger i de forskellige regioner. Og så kan hele husstanden streame løs på en og samme tid, da NordVPN tillader op til seks forbindelser på samme tid.

VPN Netflix – NordVPN score 9/10

NordVPN-VPN-Netflix-Amerikansk

NordVPN er virkelig den bedste VPN til Netflix, uanset om du vil have adgang til amerikansk Netflix, britisk Netflix eller en helt tredje version. Den er bedst til at omgå de lokale blokeringer, den har den bedste sikkerhed, den har stor båndbredde og høje hastigheder, og så tillader den op til seks brugere på samme tid. Det er den fulde pakke. Klart den bedste VPN til Netflix.

Og så kan du sågar afprøve NordVPN i 30 dage. Er du ikke tilfreds med NordVPN, så har du indenfor 30 dage fuld returret. Vær dog opmærksom på, at i skrivende stund er NordVPN den bedste VPN til Netflix, men grundet den konstante udvikling inden for VPN-teknologi vil den måske levere et anderledes resultat i fremtiden. Så sørg for at holde dig selv opdateret omkring udviklingen.

Skriv en kommentar