PureVPN Anmeldelse

PureVPN

22 kr/md
9

Privatliv og sikkerhed

9.5/10

Funktioner

9.0/10

Hastighed og ydeevne

9.5/10

Værdi for pengene

8.5/10

Brugervenlighed

8.5/10

Pros

  • Du får en VPN-løsning, der er billigere end de fleste konkurrenter
  • Du får en rigtig stærk sikkerhedsløsning med PureVPN, der er fuldt på niveau med de fleste konkurrenter
  • PureVPN har en meget streng no-logging politik. Dog skal det nævnes, at der tidligere har været problemer her, men PureVPN har klart oppet sig.
  • Du får adgang til dedikerede servere, der er optimerede til streaming

Cons

  • Der er reelt set ingen kundeservice at komme efter
  • Selve VPN-klienten fungerer fint, men kan være meget langsom og besværlig at bruge
  • Hastigheden på servernetværket er langsommere end de fleste konkurrenter. Men de er stadig gode til streaming – dog ikke til gaming

Hvad vi fandt af for og imod brugen af PureVPN

Herover finder du en hurtig oversigt over positive og negative elementer ved PureVPN-

PureVPN er kendt som en af de billigste VPN-udbydere på markedet, der stadig leverer en VPN-forbindelse i god kvalitet. Men er PureVPN virkelig mere end blot en god pris? Kort sagt: Ja. Med denne VPN-forbindelse får man en rigtig solid ydeevne med adgang til mange servere fordelt over hele kloden. Og nok er VPN-forbindelsen ikke langsom, men den kan ikke hamle op med de bedste VPN-hastigheder på markedet.

Din sikkerhed er blevet en prioritet

Det var tidligere sådan, at PureVPN var det billige alternativ til alle de etablerede VPN-udbydere, men det plejede ligeledes at være sådan, at man i høj grad fik, hvad man betalte for. PureVPN har nemlig tidligere haft problemer med en nedprioritering af deres log-politik, men det skal her understreges, at det er der siden virkelig blevet gjort noget ved.

VPN-forbindelsen og selve virksomheden tager i dag din sikkerhed og dit privatliv meget alvorligt, og VPN-forbindelsen vil på ingen måde gemme informationer omkring din færden online, så nu kan du bruge PureVPN uden at skulle frygte for dine private data. En automatisk kill-switch sørger for at afbryde din internetforbindelse, hvis VPN-forbindelsen mod al forventning skulle blive afbrudt. Dermed er du sikret, at ingen følsomme oplysninger skulle blive delt med nettet.

PureVPN Anmeldelse 1
PureVPN har nu også et No Log Certifikat

Et stort antal servere at vælge imellem. Et utroligt antal IP-adresser

PureVPN har rigtig mange servere, som man kan vælge imellem til sin VPN-forbindelse. Tallet er på over 2.000 servere, der er fordelt over hele verden på 180 forskellige steder og i 140 forskellige lande. Dermed har man rigtig gode muligheder for at finde en god og hurtig server. Per automatik vælger VPN-forbindelsen den hurtigste server, som den registrerer. Dette betyder, at VPN-forbindelsen som hovedregel starter med en lokal server, men man kan naturligvis selv vælge en anden.

2.000 servere er mange og et meget imponerende antal. Men grunden til, at man virkelig må tage hatten af for PureVPN, er, at de har op til 150 IP-adresser pr. server. Det giver dem over 300.000 IP-adresser i alt, hvilket gør dem til den VPN-udbyder med flest IP-adresser på markedet, og det er med til kraftigt at minimere risikoen for en overbelastning af deres servere.

Intuitivt design med stor brugervenlighed

PureVPN skiller sig virkeligt ud med deres meget brugervenlige interface, der især for brugere, som ikke har store erfaringer med VPN-forbindelser, gør det nemt hurtigt og sikkert at komme i gang. Til at starte med skal der vælges mellem fem valgmuligheder. Disse er sikkerhed, internetfrihed, stream, fjernelse af IP og fildeling. Herefter bliver brugerfladen automatisk lavet, så den stemmer bedst muligt overens med det valgte.

Funktionen internetfrihed lader f.eks. hurtigt brugeren vælge, hvilken region – land – man ønsker at bruge eksempelvis Netflix fra. Dermed kan man nemt og hurtigt komme i gang med at se f.eks. amerikansk Netflix. Installationen er også meget nem og ligetil, og skulle man have lidt problemer alligevel, så bugner hjemmesiden med brugervenlige guides til et utal af forskellige enheder. Det eneste negative, der kan siges om designet, er, at det til tider kan køre lidt langsomt, og der kan derfor til tider opleves nogle forsinkelser i reaktionstiden. Men ikke nok til at det ødelægger den overordnede positive følelse.

PureVPN har servere dedikeret til streaming og P2P-fildeling

PureVPN er et rigtig godt valg til nem og hurtig adgang til de største streaming-tjenester. Under indstillingen streaming i hovedmenuen finder man en oversigt over servere rundt omkring i verden, der er særligt gode til brug ved streaming. Dermed får man den nemmeste og hurtigste adgang til eksempelvis Netflix i USA eller BBC iPlayer i Storbritannien, hvor man med god overførselshastighed kan streame film og serier uden hakkende afbrydelser eller tab af forbindelse.

Og når det kommer til brug af P2P-fildeling, så har denne VPN-udbyder også et stort udvalg af servere, hvorpå dette er en mulighed. PureVPN mener selv, at de har nogle af de absolut hurtigste hastigheder for en VPN-forbindelse. Og selvom de måske ikke er de hurtigste, så leverer VPN-forbindelsen en rigtig solid hastighed, der, prisen taget i betragtning, er rigtig god.

PureVPN kan bruges på mange forskellige systemer

PureVPN tilbyder programmer og apps til mange forskellige systemer som f.eks. Windows, Mac, Android og Linux. Og man kan sågar få særligt konfigurerede routere, der alle har PureVPN installeret.

Men det stopper ikke her, for PureVPN har også skabt en lang række guides, der hjælper dig med at beskytte de enheder, der ikke lader dig installere en app eller et program såsom Chromecast, din PlayStation eller Xbox og Apple TV.

Hjælp og kundeservice halter lidt

Noget kunne tyde på, at en måde, hvorpå PureVPN holder abonnementsprisen ganske lav, er ved at spare på kundeservice, da den ikke er på niveau med mange andre VPN-udbydere. De ansatte på live-chatten svarer meget hurtigt, men kan som regel ikke hjælpe med mere end de mest basale problemer for nybegyndere. Ligeledes hvis man sender dem en mail, så er der hurtigt svar. Men dette er oftest en henvisning til en guide på deres hjemmeside.

Dog findes der på hjemmesiden en masse guides og en stor mængde FAQs, der faktisk kan være ret så hjælpsomme. Men støder man på et mere særpræget problem, så er er der altså virkelig ikke meget hjælp at hente.

PureVPN er meget mere end blot en billig VPN-forbindelse

En VPN-forbindelse fra PureVPN er et godt valg til alle, der ønsker mere sikkerhed, når de færdes på nettet. Sikkerheden og beskyttelsen af privatlivet er der ikke noget at sætte en finger på, og det fungerer rigtig godt. Virksomheden har tidligere haft problemer med at værne helt om brugernes privatliv, men dette er der lavet om på i dag.

Prisen er selvfølgelig et stort plus, og kan man leve uden nogen brugbar kundeservice, så er der intet i vejen for at bruge PureVPN. VPN-forbindelsen giver adgang til et meget stort antal servere, og man vil opleve en rigtig god hastighed over hele linjen. Og så gør de streaming-optimerede servere det nemmere at opnå en vedvarende og effektiv forbindelse til f.eks. Netflix i USA. Og selve softwaren er nem at bruge, men kan til tider være lidt langsom til at reagere, men det er ikke noget, der for alvor går hen og bliver irriterende.

PureVPN har også scoret sig en plads på vores Top 5 VPN’s.

Skriv en kommentar