Sådan ser du Viaplay i udlandet

Viaplay er en særdeles populær streamingtjeneste i Danmark, hvor du får adgang til en lang række film, serier og sport.

Mange af filmene, serierne og sportsudsendelserne er svære at lægge fra sig igen, og derfor kan det være svært at rejse til udlandet – for her er Viaplays indhold blokeret af rettighedsmæssige årsager.

🏆 Top valg til Viaplay

NordVPN

✓ Førende VPN-tjeneste
✓ God til Viaplay i udlandet
✓ Spar 63% via linket herunder

30-dages pengene-tilbage-garanti

Heldigvis er det kun, hvis du befinder dig i Norge eller uden for EU, at indholdet er blokeret. Den 1. april 2018 trådte der nemlig nye regler i kraft i EU, som betød, at Viaplay-tjenesten skulle åbne op for indholdet i hele EU. Her kan du altså bruge Viaplay som i Danmark.

Befinder du dig i Norge eller uden for EU, er det dog en anden sag. Her vil alt Viaplays indhold altså være blokeret – medmindre du gør brug af en VPN-service.

En VPN-tjeneste er svaret

Sådan ser du Viaplay i udlandet

For at komme uden om blokeringen af Viaplay uden for EU kan du anvende en VPN-service. Denne metode er heldigvis enkel og nem, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan finde ud af det eller ej.

Via en VPN-tjeneste bliver din internettrafik ført igennem en dansk server. På denne måde vil Viaplay altså være af den opfattelse, at du befinder dig i Danmark – uanset hvor du reelt set befinder dig.

Selvom processen umiddelbart lyder indviklet, er det fortsat en enkel proces, hvis du vælger en god VPN-tjeneste. Det kræver ligeledes, at du vælger en tjeneste, som stiller servere i Danmark til rådighed – ellers vil du ikke kunne streame Viaplay. Men hvilken tjeneste skal du så vælge? Du kan med fordel vælge at gøre brug af NordVPN.

Brug NordVPN til Viaplay i udlandet

NordVPN er en VPN-service, som er lynhurtig og har et stort udbud af servere i Danmark. Det betyder, at du vil have mulighed for at tilkoble dig den hurtigste server, således at du ikke afbrydes af trælse hastighedsproblemer. Derudover er NordVPN en ligetil og brugervenlig tjeneste, som altså kan læres af alle – også selvom de ikke besidder de største it-tekniske færdigheder.

For at se Viaplay uden for EU’s grænser skal du altså:

 • Melde dig til NordVPN på deres hjemmeside
 • Downloade programmet til enten din computer, mobiltelefon, tablet eller dit tv
 • Åbne og logge på NordVPN
 • Vælge Danmark på verdenskortet
 • Tilmelde dig eller logge på din Viaplay-konto.

Du vil nu være helt klar til at streame indholdet fra Viaplay, uanset hvor du er i udlandet. Som du kan se, er det ikke en uoverskuelig proces, som kræver teknisk snilde. Dette er et kæmpe plus, da det langt fra er alle, der er trygge ved at anvende snørklede og komplicerede internetprogrammer.

Sådan ser du Viaplay i udlandet 1

NordVPN
Få sikker og privat adgang til internettet
 • 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage
dkk20
/mnd

Stream fra andre tjenester, og surf sikkert

Selvom du måske begynder at anvende en VPN-tjeneste med det formål at se Viaplay, er det langt fra den eneste fordel ved at bruge VPN-forbindelser.

Specielt NordVPN giver dig mange muligheder, som uden tvivl er værd at anvende. Med NordVPN kan du også bruge en lang række andre streamingtjenester i udlandet – både DR TV, TV2 Play, HBO Nordic, C More og YouSee TV. Herved er hele familien underholdt under rejsen, uanset hvilken streamingtjeneste der er deres favorit.

Derudover giver NordVPN dig mulighed for at surfe sikkert på internettet. Anvender du et offentligt WiFi, vil din browserhistorik og personlige konti beskyttes ved brug af VPN-forbindelsen. Det får du, fordi NordVPN fungerer som en krypteret tunnel, der beskytter dine internetdata.

Består husstanden af flere familiemedlemmer, skal I ikke bekymre jer om, hvorvidt I kan bruge tjenesten samtidigt. NordVPN tillader nemlig helt op til seks enheder samtidigt – og I skal derfor ikke diskutere, hvem der må gøre brug af den gode VPN-tjeneste til streaming af Viaplay i udlandet.

2 kommentarer til “Sådan ser du Viaplay i udlandet”

 1. Hej. Har Nordvpn og kan ikke se viaplay i USA. Tv2 og discovery+ virker. Fra Danmark er den også testet med at sidde i dk og sætte vpn til Spanien og Tyskland uden held. Det opstår en fejl når indholdet skal afspilles. Har i en løsning til dette?

  Svar
  • Hej Kasper,
   Tak for din kommentar. Jeg har god erfaring med at skrive til NordVPN support. Så er det tit, at de tildeler dig en anden dansk IP på din konto, hvilket ofte løser det. Tit er det fordi de store streamningtjeneseter så som Netfilx og Viaplay blocker de mest kendte IPer fra VPNs…

   Svar

Skriv en kommentar