Sådan ser du Super Bowl gratis via live stream med en VPN

Er du inkarneret Super Bowl fan, og har du også opdaget, hvordan der er geoblokering på, når de sender det på BBC iPlayer? Så kan det være en rigtig frustrerende oplevelse, fordi din danske IP-adresse gør det umuligt at se amerikansk TV.

Der er dog en rigtig god mulighed for at ophæve denne geoblokering via den service, der hedder VPN. Denne service fungerer ved, at en VPN ændrer på din IP-adresse og giver dig en ny, der er lokaliseret i det land, som du ønsker og vælger.

Dermed vil en streaming platform som BBC iPlayer tro, at du er lokaliseret i et andet land, og dermed ophæve deres blokering, så du nemt og effektivt har mulighed for at se din yndlings Super Bowl. 

Sådan ser du Super Bowl gratis via live stream med en VPN

Guide til at få en VPN-service 

For at få installeret en effektiv og sikker VPN service, skal du blot følge de næste tre enkle skridt, som vi ridser op her: 

  1. Du downloader en VPN. Vi anbefaler NordVPN.
    Se næste afsnit for yderligere info om denne tjeneste. 
  2. Du forbinder dig til en server i Storbritannien. Man kan nemlig kun streame gratis fra BBC iPlayer fra Storbritannien. 
  3. Log dig ind på BBC iPlayer, og herfra kan du begynde at se Super Bowl. 

NordVPN 

🏆 Top valg til Super Bowl

NordVPN

✓ Førende VPN-tjeneste
✓ God til at fjerne geo-blockering
✓ Spar 63% via linket herunder

💡Tip: NordVPN tilbyder 30 dages pengene-tilbage-garanti – så du kan frit købe deres VPN og se Super Bowl – hvis du så ikke ønsker at bruge servicen derefter, kan du bede om at få dine penge tilbage.

Når du skal vælge en VPN service, anbefaler vi NordVPN, der er verdens førende VPN service.

Tjek gerne deres aktuelle tilbud på deres service, og download herefter deres software, så du er sikret adgang uanset hvor i verden, du befinder dig.

Du kan bruge NordVPN på både en personlig computer og en smartphone, og denne service har applikationer til Microsoft Windows, Android TV og Android iOS samt til macOS og Linux.

Du kan opsætte den manuelt til trådløse routere, andre platforme og NAS enheder. 

Super Bowl: Sådan foregår det

Er du fan af amerikansk fodbold, er du sikkert også fan af den årlige afslutning på den amerikanske fodboldliga NFL, der kaldes for Super Bowl. Finalen bliver altid spillet af dem, der har vundet konferencerne AFC og NFC.

Det har været kutyme, at finalen blev spillet den første søndag i februar, hvilket gjaldt til og med 2021. Fra 2022 er de dog begyndt at spille den, den anden søndag i februar. På denne måde ved du, hvornår på året, du skal holde øje med finalekampen.

Relateret: Stream VM Fodbold gratis

Når der spilles Super Bowl finale, dyster de to hold om den eftertragtede og prestigefyldte sølvpokal, som har navnet The Vince Lombardi Trohpy. Den har sit navn efter en tidligere spiller og træner, der hed Vince Lombardi.
Når det vindende hold løfter sølvpokalen i deres sejrsrus, kan de løfte en pokal, der er lavet af sterlingsølv, og som er blevet designet af Tiffany og Co, fra New York. 

Op til Super Bowl finalen er der selvfølgelig en masse kampe, som du sikkert også gerne vil følge med i, og som altid er spændende at se, fordi udfaldet sjældent er givet på forhånd. Det kan dog være en udfordring at se alle disse kampe, så længe du befinder dig i Danmark og “kun” har en almindelig dansk IP-adresse.
Her vi ser derfor nærmere på, hvordan du alligevel kan se alle kampene, inklusiv den spændende Super Bowl finale, fra en dansk internetlokation, uden at du bliver blokeret af de amerikanske streamingtjenester. 

Tidspunktet i Danmark for Superbowl i USA 

Når du gerne vil se Super Bowl er det vigtigt at vide, hvornår de spiller kampene i USA, amerikansk tid. Derfor skal du være opmærksom på tidsforskellen, der spiller en rolle for, hvornår du kan se kampene hjemme i Danmark.

EventDansk tid (CET)Amerikansk tid (p.m. EST)
OptaktTypisk kl. 22:00Typisk ml. 1:00-6:00 p.m.
KampstartTypisk kl. 00:306:30 p.m.
Slutfløjt*3-4 timer efter kampstart3-4 timer efter kampstart

* sluttidspunkt kan variere meget ift. hændelser i kampen og antal gange tiden stoppes.

Hvis du løbende ønsker programmet for kampene, kan du med fordel kigge med her. Det giver dig det fulde overblik over de kommende kampe, og hvornår du skal sidde klar til at fange de spændende Superbowl-kampe med din nye VPN.

Skriv en kommentar