VPN til Android

Guide til opsætning af VPN til Android

En VPN-forbindelse er den sikreste måde at være tilsluttet internettet, både derhjemme og på offentlige Wi-Fi-forbindelser. Det kan være farligere, end man skulle tro at gå på nettet.

Med en VPN er du sikker og anonym, når du surfer på internettet eller benytter apps og programmer, som kræver internet. En VPN gemmer din IP-adresse, så du ikke efterlader nogle digitale fodspor, og ingen kan se, hvilke hjemmesider du har besøgt, eller hvor du har været. Med en sikker VPN til din Android kan du surfe sikkert og trygt, ligegyldigt hvor du tager hen med din Android mobil.

Læs også: Se dansk TV i udlandet

Med en VPN bliver du tilsluttet en server, og denne server vil så stå i stedet for din IP-adresse. Derved er du fuldstændigt anonym, hvilket gør det stort set umuligt at trænge ind i din mobiltelefon eller computer. VPN kan bruges til alle moderne mobiltelefoner, tablets og computere, og de fleste VPN-udbydere tilbyder software til samtlige populære styresyste

mer, så du er dækket godt ind.

En investering i sikkerhed og anonymitet

VPN til Android

Det er vigtigt, at du får installeret din udbyders app eller program til samtlige af dine maskiner, hvis du gerne vil være fuldstændig anonym. Det er især vigtigt at be

nytte VPN på maskiner, som er håndholdte eller bærbare, såsom din mobiltelefon, bærbare computer eller tablet. Disse kommer nemlig forbi flere fremmede og ukendte netværkstyper end dem, som du altid har derhjemme. Der er derfor større risiko for, at du bliver hacket via din mobiltelefon, så VPN til Android kan her være en god rigtig idé.

Med en VPN til Android kan du nyde:

  • Forbedret sikkerhed
  • Online anonymitet
  • En vej rundt om filtre og blokerede hjemmesider
  • Bedre ydeevne

En VPN virker ved at kryptere den data, som din mobil sender til din udbyder og andre, som kunne være interesserede i din online trafik og din fysiske placering. Din valgte VPN krypterer al data, inklusive din IP-adresse, så det eneste der kan ses, hvis man forsøger at finde din IP-adresse, er den server, som holder dig beskyttet. Serveren gemmer ikke din IP-adresse, så denne kan heller ikke kompromitteres.

Sådan får du VPN til din Android

Installation af VPN til Android er dejligt nemt og ligetil. Først og fremmest skal du finde den udbyder, som du gerne vil have. Der er mange udbydere at vælge imellem. Nogle af de mest populære er NordVPN, Surfshark og CyberGhost.

Nogle udbydere fokuserer på ikke at have stor indvirkning på dit internets hastighed, og andre fokuserer på at give dig gode fordele og ekstraudstyr. De fleste ligger dog lige omkring midten af skalaen, hvor du får god hastighed og solide fordele, uden at det koster for meget. Dit valg afhænger selvfølgelig blot af, hvad du gerne vil prioritere.

VPN til Android 1

NordVPN
Få sikker og privat adgang til internettet
  • 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage
dkk20
/mnd

Når du har valgt din udbyder, skal deres app eller program installeres. VPN til Android kommer som oftest som app, men de fleste udbydere har en udførlig guide over, hvilken type software du behøver til netop dit styresystem. Når appen er installeret, skal du blot gå ind under Indstillinger.

Herfra går du til Netværk, og her skal din VPN gerne dukke op. Når du har tændt for din VPN, kører den ganske enkelt i baggrunden, og nu kan ingen andre end dig selv se, hvilke hjemmesider du besøger, samt hvor du befinder dig.

Skriv en kommentar