Om os

VPNservice-teamet er her for at gøre din søgning efter en VPN nemmere.

Vi ved, at der er mange VPN’er derude, og det kan være svært at finde ud af, hvilken der er den rigtige for dig. Det er derfor, vi har oprettet denne side: så du kan få alle oplysninger om VPN’er samlet på ét sted.

Mission

Vores mission er enkel: Vi ønsker at give dig den bedste information om VPN-tjenester, så du kan finde den rigtige til dine behov. Og vi ønsker at gøre det på en måde, der er let at forstå, så selv hvis du ikke er it-ekspert eller en erfaren teknisk bruger, vil det være nemt og ligetil at vælge en VPN.

Vi vil give ekspertrådgivning via vores guider og artikler om forskellige emner relateret til VPN – lige fra hvordan de fungerer, og hvordan de adskiller sig fra andre teknologier som Tor, til anmeldelser af specifikke produkter og anbefalinger til, hvem der bør bruge hver type VPN (og hvorfor).

Vores team

Om os 1

Kristian Ole Rørbye

Kristian har brugt VPN siden tilbage i 2009, hvor han flyttede fra Danmark til Thailand. VPN var et must, for at han kunne se dansk TV i udlandet og har gennem årene testet stort set alle de forskellige VPNs der findes.

Favoritterne hos Kristian er NordVPN, ExpressVPN og HMA-Pro.

Ejerskab og reklame-information

Siden ejes og drives af:

Move Marketing Co., Ltd.
609/205 Charoen Rat Road
50000, Chiang Mai, Thailand

Siden er finansieret via reklamelinks til vores samarbejdspartnere. Vi viser ikke et fuldt billede af VPN markedet.

De services vi anbefaler er alle nogen vi selv har testet og kan stå 100% indefor.

Læs om de forskellige VPN her: