Guide: Se Hulu i Danmark med VPN

Der er desværre ikke mange i Danmark, der kender til den amerikansk baserede streaming-tjeneste Hulu.

En skam, hvis du spørger os, da Hulu streaming-tjenesten har rigtig meget interessant indhold som film, serier og live-udsendelser fra flere TV-stationer. Grunden til, at Hulu ikke er så kendt i Danmark, er, at man skal bruge en VPN service for at få adgang til Hulu og dets indhold.

Hulu har et stort udvalg af førsteklassesindhold, der gør tjenesten til en seriøs konkurrent til f.eks. Netflix og HBO, men desværre kun i USA og Japan. Dette er også grunden til, at danskerne ikke rigtig kender Hulu. For i udgangspunktet kan man ikke bruge den i Danmark.

Du skal have en VPN til Hulu, før du er i stand til se Hulu i Danmark. For at stille diverse rettighedshavere tilfredse har Hulu været nødsaget til at blokere adgangen til streaming-tjenesten for alle, der ikke befinder sig i USA eller Japan.

Og dette gør de via den unikke IP-adresse, som din computer, telefon eller tablet bruger til at identificere sig med på internettet.

Men heldigvis findes der alligevel en måde, hvorpå du kan nyde indhold fra Hulu i Danmark – vi har testet og anbefaler NordVPN det.

Guide: Se Hulu i Danmark med VPN 1

NordVPN
Få sikker og privat adgang til internettet
  • 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage
dkk20
/mnd

En Hulu VPN lader dig se Hulu i Danmark

Før vi kommer ind på dette, så skal vi lige gøre dig opmærksom på, at Hulu har indført en ekstra blokering, der gør, at en VPN til Hulu ikke er nok til at opnå adgang. For at se Hulu kræves der et abonnement, ligesom vi kender det fra f.eks. Netflix og HBO.

Og dette er naturligvis helt i orden. Vi betaler gerne for at kunne se de bedste film og serier. Problemet er blot her, at betalingen skal finde sted med et amerikansk betalingskort. Alle andre betalingskort vil blive afvist med det samme.

Men frygt ikke. Der er en forbavsende simpel løsning på dette. Køber du et gavekort til Hulu – og ja, dette kan gøres uden at have et amerikansk betalingskort – så kan du bruge dette gavekort til at oprette og betale for dit Hulu-abonnement. Nemt og hurtigt.

Når nu vi har klaret den første forhindring, så kommer vi til det reelle problem. At vi kun kan få lov til at streame fra Hulu, hvis vi befinder os i USA eller Japan. Men det er så her, at vi kan bruge en Hulu VPN til se indhold fra Hulu i Danmark.

Ved at bruge en VPN-løsningen kan du nemlig oprette forbindelse til Hulu via USA. Du fører med andre ord hele din internettrafik igennem en server i USA, og dermed får du en amerikansk IP-adresse.

Dermed har du nu adgang til Hulu fra Danmark. Da din IP-adresse er amerikansk, vil Hulu nemlig også tro, at du befinder dig i USA.

Vælg den bedste Hulu VPN, så du kan se Hulu i Danmark

Vælg den bedste Hulu VPN, så du kan se Hulu i Danmark

Når du skal vælge en VPN til Hulu, så du kan begynde at streame film og serier fra Hulu i Danmark, så er det ikke uden betydning, hvilken VPN-løsning du vælger.

Det er nemlig ikke alle VPN-løsninger, der er lige gode til at klare opgaven. Og nogle af dem, man kan finde på markedet, magter det slet ikke.

Først og fremmest – og nok også mest åbenlyst – så skal du finde en VPN til Hulu, som Hulu ikke allerede har været ude at blokere. Har Hulu været i stand til at blokere adgangen til streaming-tjenesten på forhånd, så vil du formentlig opleve at modtage den følgende besked på skærmen:

”Based on your IP address, we noticed you are trying to access Hulu through an anonymous proxy tool. Hulu is not currently available outside the U.S. If you’re in the U.S., you’ll need to disable your anonymizer to access videos in Hulu”.

Beskeden fortæller kort fortalt, at den benyttede VPN-forbindelse allerede er blokeret af Hulu. Hulu har haft held med at blokere rigtig mange VPN-forbindelser, så der er efterhånden kun ganske få, der er i stand til at give adgang til Hulu fra Danmark.

Har du fundet en VPN, der er i stand til at give dig adgang til Hulu, så er det næste vigtige punkt, som VPN-forbindelsen skal være i stand til at klare, at den skal kunne sikre dig en stor båndbredde og en høj overførselshastighed. Hvis ikke du er i stand til at streame dine ønskede film og serier i en kvalitet, der er værd at se, eller du kommer til at spilde tiden med, at det valgte indhold buffer, så hjælper det jo ikke noget, at du har opnået adgang til Hulu.

Til sidst er det yderst vigtigt, at du vælger en VPN-løsning, der ikke kompromitterer din sikkerhed, mens du bruger den online. Sikkerheden skal være i top!

Den bedste VPN til Hulu skal være meget sikker. Den skal have solide sikkerhedsfunktioner som beskyttelse af personlige data, kryptering foretaget med en militærstandard, effektiv og meget streng no-log politik og en automatisk kill-switch, så du trygt og sikker kan benytte en VPN til at se Hulu i Danmark.

Vores anbefaling til den bedste VPN til Hulu

Der findes mange gode VPN-udbydere, der kan give dig adgang til Hulu i Danmark. Men vi vil alligevel gerne fremhæve NordVPN.

Denne VPN er stabil, sikker, brugervenlig og har en stor båndbredde og giver dig høje hastigheder. Derudover giver NordVPN dig adgang til over 1200 servere alene i USA. Så det burde ikke være noget problem overhovedet at finde en, der lader dig streame Hulu fra Danmark.

Skriv en kommentar