VPN til Windows

VPN, som står for Virtuelt Privat Netværk, er den nemmeste måde at holde sig anonym online på. En VPN-forbindelse gør, at din IP-adresse ikke kan aflæses, ligegyldigt hvor du er.

Derfor er både din fysiske og geografiske placering samt din online trafik og dine online vaner helt private. Ved at have en VPN app eller et VPN program installeret på din mobil eller computer bliver din data krypteret, hvilket vil sige, at hvis nogen forsøgte at finde din IP-adresse, ville de blot finde din VPN server.

Sådan sætter du VPN til Windows op

Når du har fundet den udbyder af VPN, som du gerne vil købe, skal du blot køre programmet, hver gang du starter din Windows maskine op. VPN til Windows gør det nemt og ligetil at være tryg online, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig.

Du downloader ganske enkelt programmet eller appen, og så klarer den resten for dig. På de fleste Windows computere kan du nemt og enkelt sætte dit VPN program til at starte, når computeren tændes. På den måde er du sikker og anonym, lige dér hvor du er, lige så snart du tænder din computer.

Surf trygt og sikkert på internettet, ligegyldigt hvor du er

VPN til Windows 1

NordVPN
Få sikker og privat adgang til internettet
  • 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage
dkk20
/mnd

De fleste udbydere af VPN gør det typisk nemt og hurtigt for dig at vælge den server, som du gerne vil tilkobles. Denne server bliver fra det øjeblik, du er tilkoblet til den, dit nye visitkort eller din nye adresse. Der er indtil flere servere, som du kan blive tilkoblet, hvis du vælger en af de store og mest populære udbydere.

Serverne er installeret flere steder rundt om i verden, så når du er tilkoblet en server, ser det ud som om din IP-adresse, altså din computer eller mobil, er dette sted. På denne måde kan du altså gemme din egen geografiske placering fra nysgerrige blikke.

Læs også: Se dansk TV i udlandet

Hvis du installerer en VPN på din Windows computer, mobil eller tablet, er du desuden fuldstændig sikker på alle offentlige netværk. Offentlige Wi-Fi forbindelser kan være meget usikre at færdes på, da det er nemt for eventuelle hackere at tilkoble sig din computer, siden I er på samme netværk.

Med en VPN er du sikret på de offentlige forbindelser samt via din egen mobile data, hvis du benytter sådan en offentligt. VPN-forbindelsen er koblet til din specifikke maskine, ikke din internetforbindelse, så det er vigtigt at få installeret den VPN, du har valgt, på alle dine maskiner.

Den nemme måde at passe på dine data

VPN til Windows

VPN til din Windows kører ganske nemt og enkelt i baggrunden, så længe du husker at tænde for den. Derfor kan du nemt tage din Windows tablet eller bærbare computer med dig, hvor end du vil hen. Med VPN til Windows får du en stabil og sikker forbindelse. VPN er dog ikke en erstatning for en internetudbyder, da servicen er en forbedring af din forbindelse, ikke forbindelsen selv.

Med en VPN er dit data krypteret fra selv din udbyder. Derved kan din udbyder af internet kun se, hvornår du benytter dit internet, ikke hvor du færdes på internettet eller andet.

I helt korte træk giver VPN til Windows altså dig mulighed for:

  • At gemme din IP-adresse, når du er på internettet
  • At opnå en bedre ydeevne til din Windows-maskine
  • At komme forbi filtre og blokeringer af hjemmesider
  • Langt højere sikkerhed, når du er online

Bliver mit Windows eller computer langsom af at bruge en VPN?

Nej, at installere en VPN klient på din computer er ikke noget der kommer til at gå ud over hastigheden på din computer og du vil derfor ikke opleve at du får en langsom computer.

Du kan til gengæld opleve at selve internetforbindelse bliver lidt langsomere, hvis du connecter til en VPN server, der er placeret langt væk, det er derfor en god ide at benytte sig af VPN servere, der ikke er alt for langt fra hvor du befinder dig.

Skriv en kommentar