Bedste antivirus der også har VPN

Du har mere end nogensinde brug for at beskytte dine elektroniske og mobile enheder mod hackerangreb. Cyberkriminaliteten stiger år for år, og hackere bliver kun dygtigere og mere udspekulerede i at udnytte svagheder i vores mobiler, tablets og computere. 

Et antivirusprogram er én af de bedste måder, du kan beskytte dine enheder på. Der findes antivirusprogrammer til både PC’er, smartphones og tablets. Bruger du ofte din bærbare computer eller din mobil på andre netværk, skal du overveje at få antivirus med VPN.

Antivirus med VPN – Få hjælp til software beskyttelse her!

Hvad er VPN?

VPN står for “Private Virtuel Network” og er en vigtig beskyttelse, når du vil være sikker på, at din enhed ikke kan hackes via fremmede netværk. Det kan være netværk, du logger dig på, når du er på café, besøger venner eller opholder dig i udlandet.

Med en VPN forbindelse bliver din enheds IP adresse skjult, og din netværksforbindelse kobles op hos en særlig server.

Det bliver med andre ord gjort så godt som teknisk umuligt at få adgang til din enhed, så du kan logge på netbank, kommunikere og surfe uden bekymring om, om fremmede følger med.

En VPN forbindelse installeres på computeren på samme måde som dit antivirusprogram. Det kan svare sig at vælge én samlet løsning, så du kun skal køre én sikkerhedsscanning ad gangen.

Sådan finder du frem til den bedste antivirus, der også har VPN

IT-beskyttelse er et område, som både virksomheder og privatpersoner skal forholde sig til. I takt med efterspørgslen og behovet er der kommet flere og flere produktløsninger til, der kan beskytte enkelte eller flere af dine elektroniske enheder.

Du kan sammenligne dine muligheder i forhold til følgende overvejelser:

  • Hvor mange beskyttelsesfunktioner skal antivirusprogrammet have?
  • Skal der være begrænset eller ubegrænset VPN?
  • Hvor mange enheder i husstanden skal beskyttes?

De bedste antivirusprogrammer er dem, der har forældrestyring, webcambeskyttelse, firewall, antimalware og password-funktion. De bedste programmer giver fleksibilitet i forhold til type af enheder, der skal beskyttes. Med dem er det underordnet, om du har enheder med Android eller iOS som styresystem.

For at finde frem til den bedste antivirus, der også har VPN, skal du sammenligne forskellige produkter og undersøge dine muligheder. Der kan f.eks. være forskel på, hvilken server du kobles op på afhængig af VPN-aftale. Og det kan være forskelligt fra produkt til produkt, hvor mange computere, mobiler og tablets det er muligt at beskytte med produktnøglen.

De 3 bedste beskyttelsesprogrammer med antivirus og VPN

Hvert år laves der tests og oversigter over de bedste antivirus, der også har VPN. Et overblik kan være din bedste hjælp til at få maksimal beskyttelse af dine enheder, så du kan arbejde, surfe og kommunikere frit, uanset hvor du befinder dig, og hvilket netværk du er koblet op på.

De 3 bedste VPN-udbydere er:

  • #1 Norton: Norton er ét af de mest kendte programmer til beskyttelse. Det populære antivirus og antimalware produkt bliver udviklet af virksomheden “NortonLifeLock”, der har arbejdet med IT-sikkerhed siden 1990’erne. Norton er iblandt de førende beskyttelsesprodukter, og der lanceres hele tiden nye løsninger, der matcher firmaer og private. 
  • #2 McAfee: McAfee er én af verdens største sikkerhedsfirmaer, der har eksisteret siden år 1987. Siden 2011 har McAfee været ejet af Intel, og der lanceres hvert år nye produktløsninger, så du får fleksibilitet til at få dén it-beskyttelse, der matcher dine behov.
  • #3 BitDefender: BitDefender er et rumænsk antivirusprogram, der første gang blev udgivet i år 2001. Siden er programmet forbedret og videreudviklet, og det findes i dag i en version med VPN. Det unikke ved BitDefender er, at du får 200 megabyte VPN hver dag, hvilket er ideelt, når flere i familien streamer eller surfer online på samme tid.

Fælles for alle produkter er, at de tilbyder dig tilfredshedsgaranti. Garantien er en god anledning til gratis og uforpligtende at teste din it-beskyttelse af og finde frem til, om den fungerer optimalt for dig. Derudover kan du bruge alle antivirusprogrammer med VPN til Windows, Mac, iOS og Android.

Hvad koster antivirus med VPN?

For langt de fleste forbrugere har pris på it-beskyttelse stor betydning i forhold til valg af produkt. Det er ikke kun omfang af sikkerhed og kundefordele, der får programmerne til at adskille sig fra hinanden. Der er også forskel på priser, og hvad du skal betale for en samlet løsning. 

Selvom det kan være fristende at købe gratis antivirus med VPN, skal du være opmærksom på, at denne løsning kan give dig praktiske og sikkerhedsmæssige begrænsninger. Det vil blandt andet være begrænset, hvor mange megabyte VPN du kan bruge pr. dag. Og der vil være begrænset med funktioner i dit antivirus program.

Vil du have maksimal beskyttelse, og vil du kunne streamer og surfe ubesværet, skal du vælge et betalingsprodukt. Når du køber et af de bedste antivirus, der også har VPN, kan du og familien blive beskyttet optimalt nu og i fremtiden.

Skriv en kommentar