Private Internet Access anmeldelse

Private Internet Access

87 kr. /md.
9.5

Privatliv og sikkerhed

9.3/10

Funktioner

9.5/10

Hastighed og ydeevne

9.9/10

Værdi for pengene

9.5/10

Brugervenlighed

9.5/10

Pros

  • PIA er forsynet med fleksible krypteringsindstillinger, hvor du kan vælge mellem de mest sikre krypteringscifre i verden
  • PIA har en meget streng nul-log-politik, og dit privatliv er deres topprioritering
  • PIA har et netværk af VPN-servere, som er optimeret til forbindelseshastigheder på 10 Gbps

Cons

  • Der kan være problemer med at streame amerikansk Netflix
  • Den månedlige pris er ret dyr. Dog kan du komme udenom dette ved at tegne et længerevarende abonnement

Hvad vi fandt af for og imod brugen af Private Internet Access

Øverst på denne side kan du se en oversigt over flere positive og negative faktorer ved Private Internet Access (PIA). PIA kalder sig selv for ”verdens mest pålidelige VPN-tjeneste” og skriver, at de er ”privatlivseksperter med en historik, der viser, at vi sætter privatlivet først”. Men er det nu også tilfældet?

PIA har over 10 års erfaring i VPN-branchen. De har servere i 84 lande over hele verden, og der kommer løbende flere til. Derudover har de sørget for, at de altid har masser af både indenlandske og udenlandske servere.

Det er muligt at bruge PIA på alle populære enheder og operativsystemer såsom Android, Android TV, iOS, Windows, macOS, gamingkonsoller og så videre. Samtidigt kan PIA bruges på op til 10 enheder på samme tid.

Høj sikkerhed og fleksible krypteringsindstillinger

PIA er en form for sikkerhedsbuffer mellem din enhed samt de hjemmesider eller apps, du forbinder til. Med PIA får du altså et ekstra lag af beskyttelse, da deres VPN krypterer al internetkommunikation, der kommer fra din enhed.

Det vil sige, at dine personlige data bliver ulæselige for diverse tredjepartner såsom internetudbydere, netværksadministratorer m.fl.

Standardindstillingerne hos PIA er yderst effektive til at sikre dine data. Men hvis du er en erfaren bruger, har du mulighed for at optimere dine VPS-krypteringsindstillinger, hvis du ønsker det.

Du kan vælge mellem 128-bit eller 256-bit AES som krypteringscifre. Disse er de mest sikre krypteringsalgoritmer i verden, og de er brugt af blandt andet regeringer og efterretningstjenester.

Ydermere gør PIA brug af open source VPN-protokoller, så du får et højt niveau af gennemsigtighed og sikkerhed.

Beskyttelsen af dit privatliv er i højsædet hos PIA

Hos PIA er dit privatliv deres vigtigste prioritering. De mener nemlig, at hverken kontrollerende myndigheder eller cyberkriminelle skal kunne spore dig på nettet. De beskytter alt lige fra din identitet til din placering samt det indhold, som du kigger på.

PIA har en streng nul-log-politik. Det betyder, at de ikke logger dit navn, internettrafikken eller andre oplysninger om dit VPN-brug. Rent faktisk er PIA forsynet med optegnelser fra domstolen, der beviser dette.

Hvis du foretrækker det, kan du ydermere vælge at betale for PIA med tredjepartsgavekort eller kryptovalutaer. Det giver en ekstra beskyttelse af dit privatliv. Sidst men ikke mindst har PIA proxyservere, der dirigerer din VPN-forbindelse via en ekstra serverplacering. Herved bliver oprindelsen af din forbindelse yderligere tilsløret.

Hastigheden er helt i top

Det er naturligvis en fordel med en høj sikkerhed og en god beskyttelse af privatlivet. Men hvis hastigheden er langsom, så er det ikke særlig smart. Det er den heldigvis ikke hos PIA. PIA har et globalt netværk af avancerede VPN-servere, der er optimeret til forbindelseshastigheder på 10 Gpbs. Derudover bruger de nogle af verdens hurtigste VPN-protokoller. Du vil altså hverken opleve frysninger, buffering, forsinkelser m.v.

En anden fordel er, at der ikke er nogen båndbredde- eller databegrænsninger. Lige meget hvor meget indhold du streamer, uploader eller downloader, bliver dine data eller hastigheder derfor aldrig begrænset. I en række tests fra PCMag blev deres VPN desuden bedømt som den hurtigste i verden.

PIA fungerer godt til gaming

Gamer du meget, kan det være, at PIA er noget for dig. Konfigurerer du deres VPN på din spillekonsol eller andre enheder, får du lynhurtige hastigheder, ublokerede spil og indhold samt beskyttelse mod cyberangreb.

Du kan for eksempel skifte din virtuelle placering og få adgang til geoblokerede spil, funktioner og indhold i spillet. Eller du kan skifte din placering og nyde fordele ved billigere priser et andet sted i verden. Med denne VPN kan du nemt game på tværs af grænser.

Vælg mellem flere abonnementer

Vil du gerne have PIA, kan du vælge mellem flere abonnementer:

  • Månedlig: 87 kroner
  • 1 år: 1044 kroner
  • 3 år + 3 måneder gratis: 3392 kroner

Er du ikke sikker på, om PIA er noget for dig, kan du prøve denne tjeneste helt uden risiko. De tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Takket være denne garanti får du dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

PIA er en anbefalelsesværdig VPN-tjeneste

Alt i alt er der tale om en solid og brugervenlig VPN-tjeneste, der kommer med en masse gode funktioner. Det er en særdeles sikker tjeneste, der fokuserer på beskyttelsen af privatlivets fred.

Derudover er der ingen båndbredde- eller databegrænsninger, så du kan streame, downloade og browse lige så meget, som du har lyst til. Generelt er PIA en meget god VPN-service, og du kan endda prøve den gratis med deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Skriv en kommentar