Sådan ser du Disney Plus i Danmark

Sådan ser du Disney Plus i DanmarkBlandt de største Disney-nyheder i øjeblikket finder du Disney Plus – en helt ny streamingtjeneste, der uden tvivl kommer til at sætte præg på streamingmarkedet. Med Disneys egen streamingtjeneste kommer dominerende Netflix til at få en stor konkurrent.

Disney Plus blev officielt lanceret den 21. november i USA, Holland, Canada, New Zealand og Australien. Men hvornår kommer Disney Plus til Danmark? Det er der helt sikkert mange, som er spændte på – både store som små. Disney er nemlig underholdning, der både rammer hjerterne hos børn og voksne.

Heldigvis behøver du ikke at vente på, at den officielle lanceringsdato offentliggøres for Disney-streaming i Danmark. Du kan nemlig allerede nu få lov til at opleve Disney Plus’ store streamingudvalg ved at benytte dig af en VPN-service. Hvordan du helt præcist gør dette, kan du læse meget mere om her på siden, samtidig med at du kan blive klogere på konceptet Disney Plus.

Hvad er Disney Plus?

Disney Plus – som også går under navnet Disney+ – er en streamingtjeneste, som vi allerede kender det. Ved at oprette dig som bruger betaler du et månedligt abonnement, hvorefter du har mulighed for at streame løs. Her er streamingindholdet dog med fokus på Disneys spektakulære verden. Du får indhold fra:

  • Disney
  • Pixar
  • Marvel
  • Star Wars
  • National Geographic.

Uden afbrydelse af irriterende tv-reklamer kan du altså se film, serier og dokumentarfilm, præcis når du har lyst. Det specifikke udvalg på Disney Plus-streamingtjenesten afhænger af netop dit område, og derfor varierer udvalget fra land til land.

Hvordan ser jeg Disney+ med VPN?

Men hvordan ser du så Disney+ med VPN? Først og fremmest skal du oprette forbindelse til en VPN-tjeneste. Her skal du sørge for at logge ind på en server i enten USA, Holland, Canada, New Zealand eller Australien, da det altså er de eneste lande med officiel adgang til Disney Plus. Når du har gjort dette, skal du tilmelde dig et abonnement til Disney Plus – og du vil nu have adgang til Disney-streaming i Danmark.

Disney+ og VPN er altså den perfekte kombination, hvis du har et brændende ønske om at anvende Disney Plus allerede i dag. Disney Plus’ pris er 6,99 dollars månedligt i USA, hvilket svarer til lige under 50 danske kroner. Sammenlignes Disney Plus’ pris med andre velkendte streamingtjenester, såsom Netflix, HBO og Viaplay, er dette altså en billig pris.

NordVPN og ExpressVPN: To gode VPN-tjenester

Du har altså brug for at alliere dig med en VPN-tjeneste, hvis du skal nyde godt af Disney-streamingtjenestens indhold. Der findes et væld af VPN-tjenester på markedet, og derfor kan det være svært at udvælge en god og sikker tjeneste. Specielt to services er dog værd at nævne – nemlig NordVPN og ExpressVPN.

Sådan ser du Disney Plus i Danmark 1

NordVPN
Få sikker og privat adgang til internettet
  • 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage
dkk20
/mnd
Sådan ser du Disney Plus i Danmark 2

Surfshark
Gratis VPN-prøveversion der virker til alle enheder
  • 980+ servere i 190+ landeplaceringer
dkk19
/mnd
Sådan ser du Disney Plus i Danmark 3

ExpressVPN
Oplev en af de hurtigste VPN-serviecs
  • Super kundeservice og god til Netflix
dkk56
/mnd

NordVPN er en service, som er yderst sikker at bruge – uanset om du anvender tjenesten på computer, TV eller mobiltelefon. Helt op til seks enheder kan bruge VPN-servicen samtidigt, og det betyder altså, at hele familien kan streame løs. Du vælger mellem 5.400 servere i 60 lande – og derfor kan du få den hurtigste oplevelse.

ExpressVPN giver dig ligeledes høj hastighed og sikker brug. Denne VPN-tjeneste er faktisk blandt de mest tiltroede VPN-tjenester på markedet, hvor du får mulighed for at nyde ubegrænset adgang verden over. Under brug af servicen vil din IP-adresse være skjult og krypteret. Det betyder, at du altså også er beskyttet mod, at andre kan se, hvad du foretager dig.

Med den rette VPN-service får du mulighed for at se Disney Plus i Danmark. Herved skal du ikke bekymre dig om, hvornår Disney Plus kommer til Danmark – du kan nemlig allerede streame løs fra i dag af og nyde godt af det store udvalg på Disney-streamingtjenesten.

Skriv en kommentar