Stream VM kampe live med VPN (gratis) – 2022 FIFA World Cup

Stream VM! En VPN tillader dig at streame alle VM kampe, uanset hvor du befinder dig i verden!

D. 20. november 2022 løber VM i Qatar af stablen. Selvom værtslandet er meget omdiskuteret, er der stadig tale om verdens største fodboldturnering, og i hele verden sidder fodboldfans klar foran tv-skærmen for at følge med.

Uanset, hvor i verden, du befinder dig, kan du streame de aktuelle kampe – endda på dit eget sprog. Det kræver en VPN, men det er både nemt og billigt at anskaffe sig, og på den måde er du sikker på ikke at gå glip af et eneste VM-øjeblik.

Derfor kan du ikke streame danske programmer i udlandet

Hvis du befinder dig i udlandet og gerne vil se en kamp med danske kommentatorer – eller hvis du befinder dig i Danmark og gerne vil se en kamp på et andet sprog – kan det være en smule besværligt.

Det skyldes, at kampene som udgangspunkt streames ud fra din IP-adresse, som hører til det land, du befinder dig i.

Det vil sige, at en dansk IP-adresse er lig med danske sider og programmer, og en spansk IP-adresse er lig med spanske sider og programmer. Mange danske hjemmesider blokerer for indhold, hvis du befinder dig på en udenlandsk IP-adresse.

Du kan heldigvis nemt og sikkert ændre på det problem ved at gøre brug af en VPN-forbindelse. VPN gør dig anonym, da al trafik sendes gennem en sikker server. Dermed kan du selv vælge, “hvor du befinder dig”, og du tildeles dermed en IP-adresse for det land, du ønsker.

Vil du gerne se VM-kampe med dansk kommentator, mens du er på ferie i Spanien, kan du vælge en dansk VPN-forbindelse og dermed blive tildelt en dansk IP-adresse, så det ikke er et problem at streame VM-kampene fra de danske tv-kanaler TV2 og DR.

Sådan streamer du sikkert via en VPN

At bruge VPN er både lovligt og sikkert – såfremt du da bruger den tildelte IP-adresse til lovlige formål.

Og det må man sige, en VM-kamp er.

For at gøre brug af en VPN, skal du gøre følgende:

  • Download en VPN-forbindelse (F.eks ExpressVPN der har 30 dages prøveperiode)
  • Vælg serverplacering (for dansk tv vælges Danmark)
  • Gå til den platform, du vil streame fra (f.eks. TV2 Play eller dr.dk)
  • Opret om nødvendigt en bruger på platformen og start med at streame VM

💡 Tip: ExpressVPN tilbyder 30 dages pengene-tilbage-garanti – så du kan frit købe deres VPN og streame VM – hvis du så ikke ønsker at bruge servicen derefter, kan du bede om at få dine penge tilbage.

Mange danske VPN-udbydere har tilbud til nye kunder med gratis prøveperioder, og du kan dermed kvit og frit afprøve om streaming via VPN er noget for dig.

Stream VM kampe gratis med VPN

I oversigten nedenfor får du et overblik over, hvilke kanaler i de forskellige lande, der tilbyder gratis streaming af VM-kampene. Ønsker du at se nogle af kampene via de nævnte kanaler, kan du med fordel skifte land via din VPN.

Danmark

Stream VM kampe DR TV

Kanal: DR TV

Du kan gratis gøre brug af DR TV, og det kræver ikke en gang, at du opretter en bruger, så længe du bruger en dansk IP-adresse. Vær dog opmærksom på, at det kun er halvdelen af VM-kampene, der vises på DRTV, da kanalen deler rettighederne med TV2, som er betalingskanal.

Sverige

Stream VM kampe Sverige

Kanal: SVT

Svenske SVT svarer til Danmarks DRTV. Det er deres public services kanals streamingtjeneste, og de har rettigheder til at vise halvdelen af VM-kampene.

Norge

Stream VM kampe Norge

Kanal: NRK TV

Norges NRK TV svarer til Danmarks DRTV. Og også i Norges deles VM-rettighederne med TV2, så du kan streame halvdelen af kampene gratis via NRK TV.

Storbritannien / England / UK

Stream VM kampe England

Kanal: BBC iPlayer

Kanal: ITV Hub

Via streamingtjenesten BBC iPlayer vises der et udvalg af VM-kampe gratis. Der er tale om de kampe, BBC har rettigheder til at vise, herunder Englands åbningskamp mod Iran d. 21. november.

ITV Hub viser ligeledes udvalgte kampe fra VM, herunder Wales og Englands kampe, men også et øvrigt udvalg.

Tyskland

Stream VM kampe Tyskland

Kanal: ARD

Kanal: ZDF

Tyskland er blandt storfavoritterne i dettes års VM, og derfor vil den tyske gratis-kanal ARD streame de kampe, hvor Tyskland spiller, samt andre vigtige kampe.

Også ZDF viser et stort udvalg af dette års VM-kampe, så er du interesseret i tyske kampe (med tyske kommentatorer), er det disse to streamingtjenester, du skal holde øje med.

Frankrig

Stream VM kampe Frankrig

Kanal: TF1

Via den franske, gratis streamingtjeneste TF1 kan du følge med i et udvalg af VM-kampe, herunder især de franske kampe, da landet er regerende mestre og vil forsøge at svare deres titel.

Spanien

Stream VM kampe Spanien

Kanal: RTVE

Med fokus på de kampe, hvor Spanien spiller, og desuden et øvrigt udvalg af knockoutkampe og vigtige kampe i øvrigt, kan du streame gratis VM-fodbold via spanske RTVE.

Italien

Stream VM kampe Italien

Kanal: RAIPlay

For italienske kampe og kommentatorer, er det den italienske streamingtjeneste RAIPlay, du skal klikke ind på.

Gratis streaming af VM højdepunkter

Mens kanalerne i norden viser halvdelene af kampene på gratis kanaler, er det typisk tilfældet for de øvrige europæiske lande, at det fortrinsvis er egne landes kampe, der vises gratis.

Vil du gerne supplere disse kampe, kan du streame mål og højdepunkter gratis via FIFA+ og FIFAs YouTube-kanal.

FAQ

Kan man streame VM gratis i USA?

I USA er det udelukkende betalingskanaler, der har rettigheder til at vise VM-kampe. Du kan streame kampene via abonnement på Sling Blue, DirecTV Stream og Hulu + Live TV.

Hvornår starter og slutter VM 2022?

VM 2022 i Qatar starter d. 20. november 2022, og finalen finder sted d. 18. december 2022. Der spilles 64 kampe i alt.

Skriv en kommentar