SurfShark VPN anmeldelse

SurfShark

19 kr/md
9.6

Privatliv og sikkerhed

9.7/10

Funktioner

9.7/10

Hastighed og ydeevne

9.2/10

Værdi for pengene

9.5/10

Brugervenlighed

9.8/10

Pros

  • Det er nemt at få adgang til det amerikanske Netflix.
  • Du får stabile servere med en fin hastighed.
  • Brugervenligheden er i top.
  • Du kan browse sikkert på offentlige netværk
  • Du browser anonymt og oplysninger bliver ikke givet videre til tredjepart

Cons

  • Sikkerheden er ikke lige så god som ved de store spillere på markedet.
  • Hastigheden er god, men ikke den hurtigste.

Hvad vi fandt ud af for og imod brugen af SurfShark VPN

Herover finder du en nem og overskuelig oversigt over, hvad der er positivt og negativt ved at bruge SurfShark VPN.

SurfShark VPN mener at være den bedste allround VPN. Med det mener de, at deres service er fantastisk at bruge til både Netflix, anonym browsing og sidst men ikke mindst at være sikker på offentligt Wi-Fi. Men kan det nu også passe? Det har vi sat os for at undersøge. Vi har derfor samlet alt, der er værd at vide om SurfShark VPN, og om den nu klarer sig så godt, som de hævder den gør.

Adgang til Netflix fungerer upåklageligt

Flere af de store spillere på markedet såsom ExpressVPN og NordVPN formår ikke at låse det amerikanske Netflix op konsekvent. Derfor var vi også kritiske over deres salgsargument om, at det med SurfShark er nemt og ligetil at få adgang. Men det må man give dem. Selvom det er lidt af et salgsargument at have som en relativ ny VPN-service, må man tage hatten af for det, de kan.

Grunden til det skal måske også findes i, at de netop er en relativ ny spiller på markedet og derfor fortsat formår at gå under Netflix’s radar. Så hvis du gerne vil have adgang til de fedeste serier, må du hellere skynde dig, inden det når at ændre sig!

Hastigheden og kvaliteten er desuden også god – så her kan du bare give den los med streamingen.

SurfShark VPN lever op til almindelig sikkerhed

Du kan roligt gøre brug af SurfShark, når det kommer til sikkerhed. For her er alting helt på det jævne. Som andre VPN-tjenester tilbyder de en nul-logningspolitik, hvorved din trafik ikke kan spores. Ved at bruge SurfShark bliver du derfor ikke overvåget eller får solgt oplysninger om din færden på nettet solgt videre.

Derudover tilbyder de selvfølgelig også tjenester som Kill Switch. Din forbindelse bliver derfor kompromitteret, så dine aktiviteter på nettet og følsomme data ikke bliver eksponeret. Det er naturligvis noget, vi forventede, så her kan du også føle dig ganske sikker.

Sikkerheden er derfor overordnet meget god. Dog kunne vi godt savne nogle lidt mere avancerede funktioner. Sikkerheden er derfor ikke den bedste – men den er god nok til ganske almindeligt brug til f.eks. streaming af det nye Disney Plus.

Det er nemt at opsætte SurfShark VPN

Når vi afprøver en ny VPN-tjeneste, holder vi altid vejret, når vi skal sætte det op. For man ved aldrig. Men med SurfShark var det heldigvis nemt. Det eneste det kræver er et klik på installer og kør, og så er det sat op. Det er derfor en tjeneste, der er nem at bruge selv for dig, der måske ikke ofte bruger VPN-tjenester, da det er begrænset, hvor mange problemer, du støder ind i.

Du er helt beskyttet på offentligt Wi-FI

Særligt det her punkt er vigtigt at leve op til, da gratis og offentligt Wi-Fi er et hotspot for hackere. Derfor er det helt essentielt, at SurfShark VPN også er sikkert at bruge her. Det kan vi love dig, at det er efter vores test. Sikkerheden er helt optimal på det her punkt – så hvis du ofte bruger offentligt Wi-Fi, kan du være helt tryg med SurfShark.

SurfShark VPN er hurtige, men ikke de hurtigste

Det er ikke noget, de praler af at være, men derfor er det nu alligevel meget rart som bruger at benytte sig af en VPN, hvor hastigheden er i orden og i hvert fald som minimum kan streame i en relativt høj kvalitet.

Her skuffer SurfShark VPN ikke. Deres servere har nogle pålidelige og stabile hastigheder med en begrænset mængde af udsving. Den gode og stabile hastighed gælder uanset hvorfra, du vælger at bruge en server. Er streaming derfor det, du foretrækker at bruge en VPN til, kan du roligt gøre det med SurfShark.

Brugervenligheden er i top

Hvis brugervenlighed er vigtigt for dig, kan du lige så godt installere SurfShark med det samme. For her får de et klart plus i bogen. Mange VPN-programmer lægger ikke vægt på brugervenlighed og har ofte dårlige menuer. Men det gælder ikke SurfShark, der har en god platform til mobil og PC. Den er flot designet og nem at bruge. App’en fungerer også upåklageligt.

Der er derfor ikke en finger at sætte på brugervenligheden, som når helt op at røre ved de helt store spillere som NordVPN og ExpressVPN.

Skriv en kommentar